AnxietyΚάθε ιστότοπος που κατασκευάζουμε σχεδιάζεται και υλοποιείται με γνώμονα ικαστικές και λειτουργικές προδιαγραφές για την καλύτερη προβολή και λειτουργία της επιχείρησης ή του γραφείου σας. Κάθε μακέτα, κάθε παραγωγή προέρχεται από μια δημιουργική διαδικασία που πηγάζει από το μεράκι. Μας αρέσει αυτό που κάνουμε !!! γιαυτό και το κάνουμε πολύ καλά.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας βήμα προς βήμα... από την λύψη των απαιτήσεων, τον σχεδιασμό και τους κύκλους ανάπτυξης μέχρι να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

caries.meC. Skjott's 'The incomparable Caries'

caries.me

A novel account of the caries process from the perspective of none other than ‘Caries’ himself! The story depicts a young boy named Ollie who through frequent sugar consumption and a lackadaisical approach to oral hygiene finds himself the canvas for the artist Caries and his aptly named friends; Lac’, St’, and Nei’ to create their masterpieces – tooth cavities.

I believe this book would appeal to a variety of children, the bright illustrations appealing to younger children and the inclusion of simple tooth anatomy and more complex language to a slightly older age group; although some concepts such as the bacterial origins of Caries’ friends’ names may not be understood. I feel this book would make a valuable teaching aid for the delivery of oral hygiene in a classroom setting or as an addition to any reading list, and whilst it may not fully comply with the Department of Health guidelines it still makes for an interesting read.

I shall leave you with Caries’ chilling message to take care of your teeth or he will!

Η εταιρεία μας ανέλαβε την υλοποίηση ιστοσελίδας με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και παρέχει υποστήριξη.

ksf.com.grKalymnos Sea Food

ksf.com.gr

Τα τελευταία χρόνια δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εξωστρέφεια των Ελληνικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και στην ανάδειξη της Ελληνικής γαστρονομίας, στόχοι που μπορούν να επιτευχθούν και μέσω δράσεων που σχετίζονται με την τουριστική δραστηριότητα στη χώρα μας.

Αφορμή για όλα αυτά στάθηκε η ίδρυση της συνεταιριστικής Καλύμνου «Παναγία Υπαπαντή», στον χώρο του συσκευαστηρίου της ιχθυόσκαλας Καλύμνου, αποτελούμενη από τις συζύγους των αλιέων της Καλύμνου.

Σκοπός της Kalymnos Sea Food είναι η προώθηση και διάδοση της αλιείας στην χώρα μας και της αξιοποίησης των αλιευτικών προϊόντων της καθώς και να προβάλει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αλιευτικής παραγωγής μας στη διεθνή αγορά τροφίμων αλλά και τη διεθνή τουριστική αγορά.

Η εταιρεία μας ανέλαβε την υλοποίηση ιστοσελίδας με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και παρέχει φιλοξενία & υποστήριξη.

form-a.grFORM.Addicts multidisciplinary studio

form-a.gr

Το FORM.Addicts είναι ένα μικρό διεπιστημονικό στούντιο που ειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών υπηρεσιών. Παρέχει μια σειρά υπηρεσιών, από high-end ψηφιακές εικόνες έως πολύπλοκες λύσεις σχεδιασμού.

Η εταιρεία μας ανέλαβε την υλοποίηση ιστοσελίδας με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και παρέχει φιλοξενία & υποστήριξη.

aoikonomou.grantonis oikonomou visual storytelling

aoikonomou.gr

Για τον Αντώνη τον Οικονόμου, αρχιτέκτονα - φωτογράφο με δραστηριότητα σε Αθήνα και Δωδεκάνησα, η εταιρεία μας ανέλαβε την υλοποίηση ιστοσελίδας με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και παρέχει φιλοξενία & υποστήριξη.

alternetgreece.comalternet Greece

alternetgreece.com alternetgreece.gr alterholidays.gr

Το alternet Greece είναι μία νέα υπηρεσία για την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα, την οργάνωση και ανάδειξη νέων τουριστικών προορισμών. Υπηρετεί ένα όραμα! Απευθύνεται σε όλους και επιλέγει με αυστηρά κριτήρια τους συνεργάτες του. Ακολουθεί μία συγκεκριμένη φιλοσοφία την οποία προωθεί και εφαρμόζει μέσα από το πλαίσιο των κανονισμών και απαράβατων όρων που θέτει για τα μέλη του.

Δημιουργήθηκε με προοπτική να ταξιδέψει και σε άλλους ελληνικούς τόπους και με προσδοκία να δημιουργήσει το Δίκτυο Εναλλακτικών Προορισμών στην Ελλάδα.

Η εταιρεία μας ανέλαβε την υλοποίηση ιστοσελίδας με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και παρέχει φιλοξενία & υποστήριξη.

 

kalymnos-archives.grKalymnos Archives

kalymnos-archives.gr

Το Kalymnos Archives - Καλυμνιακό Αρχείο είναι ενα ιστολόγιο με ψηφιοποιημένο αρχειακό υλικό, πρόσωπα, ιστορίες, παραδόσεις & έθιμα της νήσου Καλύμνου.

Μια προσπάθεια του Εμμανουήλ Γ. Ψαρρά (τυπογράφου) σε συνεργασία με την TeTRIS informatics, με στόχο την διατήρηση και προβολή της ιστορίας του τόπου μας. Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί.

Η εταιρεία μας ανέλαβε την υλοποίηση του ιστολογίου, την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση - διαχείριση του ψηφιακού υλικού και παρέχει φιλοξενία, διαχείριση & υποστήριξη.